Wednesday, September 1, 2010

STORM WEEK!!!!!!!!


Nak buka cerita memang aku tak reti......

straight to the point jelah...............

kadang-kadang kita selalu try untuk achieve and give something, tapi malangnyer...... selalu tak berjaya. tula aku....

minggu ni memang patutu di gelar STORM WEEK...

kelam kabut tahap giga...
kena melayan kerenah student yang wat sekolah macam sekolah yayasan ayah anda, sesuke hati nak datang atau tak.

banyak betul urusan yang aku kena wat, kelab tulah kelab nilah dengan kerja sekolah yang tak pernah surut atas meja study... haih ~ susah btol hidup student zaman sekarang.

klu dulu orang pergi sekolah bawa papan hitam jer, dak zaman sekarang bawaa GUNI 5 KG!!!

Tapi, banyak benda yang ada kat Maahad yang serba indah ni hanya satu benda yang aku suke wat .. TAE KWON DO!

walaupun orang kata pompuan tak elok involve material arts tapi.... bagi aku material arts tu amat penting bagi orang pompuan, kenapalah tak ramai yang paham....

dunia2x....

nila, ahli TKD maahad 2010 tp still incomplete.

maybe orang lain tak paham tpi nila dunia aku. tak kira macam mana busy pown, aku still attend gak latihan.

nila tempat aku release tension. skali dapat belasah orang memang satu kepuasan. wakakaka (tapi ak x pernah cederekan anak org lgla)lepas penat mengadap buka jer semedang, akhirnya ada gak sekali seminggu aku dapat mengadap benda lain.

wlaupun secara amnya SPM dah tinggal berapa minggu je lg, tp well life still life.

bak kata socrates (yela kot dia yg kata)

"A gentlemen always walk but never run"

walaupun aku bukan "gentlemen" tapi kira cincailah. still ak berpegang dengan kata2 ni. penuh bermakna.

1 comment:

myzikry said...

ni luahan ati my sis,Syafiqah Aina..

we same..love tkd so much!